نطق میان دستور دکتر حداد عادل نماینده مردم تهران، اسلامشهر و شمیرانات
در مجلس شورای اسلامی
چهارشنبه ۱/۴/۱۳۹۰
بسم الله الرحمن الرحیم
نمایندگان محترم، ملت شریف ایران
سال نو که امروز دومین فصل آن را آغاز میکنیم، علاوه بر آنکه سال جهاد اقتصادی است، سال انتخابات مجلس نهم نیز هست.
انتخابات اسفندماه امسال آزمونی است حساس و امتحانی خطیر که ملت ایران میباید یک بار دیگر با موفقیت در آن، وفاداری خود را به آرمان «مردمسالاری دینی» به اثبات رساند
مردمسالاری دینی میوه شیرین درخت آزادی است که ملت آن را در انقلاب اسلامی با هدایت امام راحل(ره) و با مجاهدتهای بیدریغ در این سرزمین کاشته و با خون صدها هزار شهید آبیاریش کرده است.
قدرتهای سلطهگر که با پیروزی انقلاب دستشان از ایران کوتاه شده از نهادینه شدن «مردمسالاری دینی» در ایران وحشت دارند. آنها همیشه و در هر انتخابات برای ما طرح و برنامه دارند. ابتدا سعی میکنند مردم را با تبلیغات ماهوارهای خود از شرکت در انتخابات مأیوس کنند تا بتوانند بگویند در ایران دموکراسی وجود ندارد. اما اگر برخلاف آرزوی آنها، مردم مانند بیست و دوم خرداد سال ۸۸ با اکثریت بالا در انتخابات شرکت کنند، آن وقت فتنه میکنند و القاء شبهه میکنند و میگویند در انتخابات تقلب شده تا شیرینی مردمسالاری دینی را در کام ملت ایران تلخ کنند.
مردم کشور ما خوب میدانند که دشمنان انقلاب هیچ اعتقادی به آزادی و دموکراسی ندارند، آنها هم در ایران قبل از انقلاب و هم امروز در منطقه همواره پشتیبان حکومتهای خودکامه بودهاند به شرطی که منافع آنها تامین شود. بحرین آئینهای است که در آن میتوان زشتی نفاق و دروغگویی آمریکا و اروپا را در حمایت از آزادی و مردم سالاری تماشا کرد
بیگمان مردم کشور ما انتخابات سال نود مجلس را با شکوه تمام برگزار خواهند کرد و بصیرت خود را در این آزمون بزرگ به اثبات خواهند رساند. نزدیک به ۱۰ سال است مردم در انواع انتخابات به اصولگرایان رأی میدهند. رهبر معظم انقلاب اسلامی اصولگرایی را تعریف کردهاند و مردم هم بر پایه آن تعریف به اصولگرایان اعتماد کردهاند
رهبری نشانه های اصولگرایی را «ایمان و هویت اسلامی و انقلابی» و «اعتزاز به اسلام» و «انس با خدا و قرآن» و «دوری از هوای نفس» و «سلامت اخلاقی و اعتقادی» دانستهاند و «عدالت خواهی» و «حفظ استقلال سیاسی و اقتصادی و فرهنگی» و «خودباوری» واهتمام به علم و پیشرفت علمی و فساد ستیزی و مسئولیتپذیری و شایستهسالاری و قانونگرایی را نیز علامت اصولگرایی برشمردهاند و شجاعت و قاطعیت و سعه صدر و تحمل مخالف و خردگرایی و سادهزیستی و اجتناب از اسراف و تجملگرایی و غرور را از شاخصهای اصولگرایی گفتهاند.
اصولگرایان طیف وسیعی دارند و طبعا در میان آنها اختلاف سلیقه هم وجود دارد. اما آنها خوب میدانند که باید با وجود اختلاف سلیقه در انتخابات مجلس نهم با هم وحدت داشته باشند. اصولگرایان به این نکته مهم توجه دارند که تحمل اختلاف سلیقه میان خودشان، آسانتر از شکست در انتخابات است.
اگر هر جمعیت و حزب و سازمان اصولگرا بر سر سلیقه و تشخیص خود اصرار ورزد و از دایره وحدت بیرون رود و برای خود فهرست جداگانهای بدهد، مردم متحیر خواهند شد و رأیها شکسته میشود و احتمال شکست پیدا خواهد شد. لذا برای پیروزی در انتخابات مجلس نهم راهی بجز وحدت همه اصولگرایان نداریم. اصولگرایان در ده سال گذشته نشان دادهند که میتوانند وحدت پیدا کنند. تجربه انتخابات مجلس هشتم پیشِ چشم ما است و تجربهای ارزشمند و آموزنده است.
هیئت سه نفرهای که از چندی پیش کار وحدت اصولگرایان را برای انتخابات مجلس نهم آغاز کرده بود با توجه به تحولات و حوادث ماههای اخیر کار خود را دنبال کرده و با راهنمایی و نظارت علما و روحانیت انقلابی به ساز و کارها و نتایج امیدوار کنندهای دست یافته است.
مهم توجه بدین نکته است که بدانیم رکن اصلی اصولگرایی تبیعت از ولایت فقیه است. ملت ایران با ولایت فقیه در انقلاب به پیروزی رسیده و این پیروزی را انشاا… با ولایت فقیه حفظ خواهد کرد.
تبعیت از ولایت فقیه افتخار اصولگرایان است و هر شخص و هر جریانی که با این محک و معیار مردود شناخته شود از دایره اصولگرایی بیرون است.
مجلس پاک و سالم مولود و محصول انتخابات پاک و سالم است و امید است با همت و تلاش همه ملت که خواهان «استقلال و آزادی و جمهوری اسلامی» هستند امسال انتخاباتی داشته باشیم به تعبیر رهبر معظم انقلاب، «پاک و سالم» و به دور از تأثیر قدرت و ثروت که مایه عزت باشد و حافظ بقای انقلاب و امید است به فضل الهی در خرداد سال آینده شاهد آغاز به کار مجلسی باشیم دیندار و با اخلاق و انقلابی و مقتدر و کارشناس و کارآمد که بتواند بیش از پیش در خدمت ایران اسلامی و ملت ارجمند ایران باشد.