تاریخ انتشار: 16 مرداد 1403

نوشتاری به مناسبت روز خبرنگار

امسال روز خبرنگار در ایران در حالی گرامی داشته می‌شود که بیش‌از ۱۶۰ خبرنگار با اهدای جان خود در دفاع از مردم مظلوم فلسطین ثابت کرده‌اند برای آگاهی از حقیقت حاضرند در خطرناک‌ترین میدان‌ها حضور پیدا کنند و به انجام رسالت انسانی خود برای آگاهی‌بخشی به جهانیان بپردازند.

جا دارد به روان پاک همۀ آن‌ها درود بفرستیم و برای همۀ خبرنگارانی که از حق و حقیقت دفاع می‌کنند، به‌ویژه اهالی رسانه در کشور عزیزمان ایران آرزوی سربلندی و توفیق کنیم.

فرهنگستان زبان و ادب فارسی با گرامیداشت یاد و خاطرۀ همۀ شهدای رسانه، به‌ویژه شهید صارمی و تبریک هفدهم مرداد، روز خبرنگار، امیداور است خبرنگاران گرامی که بیش از دیگران با زبان و خط فارسی سروکار دارند، در اجرای وظایف رسانه‌ای خود، در پاسداری از این سرمایه‌های ملی و هویت‌بخش پیشگام باشند.

https://haddadadel.ir/messages/3552-06-2024

تمامی حقوق برای وبگاه شخصی دکتر غلامعلی حداد عادل محفوظ است.