تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۹
بازدید از نمایشگاه خوشنویسی رقص قلم+تصاویر
دکتر غلامعلی حدادعادل در حاشیه بازدید از اولین نمایشگاه و کنفرانس جهانی خوشنویسی کشورهای جاده ابریشم تحت عنوان «رقص قلم» در موزه بزرگ خراسان اظهار کرد: من توفیق زیارت حرم امام رضا(ع) و شرکت در جلسه ای در آستان قدس رضوی را داشتم که با افتتاح این نمایشگاه در موزه خراسان بزرگ مقارن شد و توفیق بازدید از نمایشگاه خط و بخشی از موزه بزرگ خراسان را پیدا کنم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، وی افزود: این نمایشگاه بسیار مفید و دیدنی است و در این نمایشگاه آثار خوشنویسان ایرانی، خراسانی، مشهدی و کشورهای مسیر جاده ابریشم حضور دارند که نشان دهنده پیوند فرهنگی، فهم هنری مشترک و درک هنری از خوشنویسی است. به این معنا که علی رغم اینکه خوشنویسان به ملیت های مختلف تعلق دارند اما گویی همه در هنر با یک زبان سخن می گویند.
حداد عادل خاطرنشان کرد: توصیه بنده این است که همه مردم مخصوصا اهل هنر، جوانان و معلمان از این نمایشگاه بازدید کنند و معلمان نیز دانش آموزان مقطع ابتدایی را به این نمایشگاه آورده و آنان را به خوش خطی تشویق کنند تا این هنر روز به روز گسترش پیدا کند.
https://haddadadel.ir/news/1156-22-2021
تمامی حقوق برای وبگاه شخصی دکتر غلامعلی حداد عادل محفوظ است.
بازدید از کارخانه نوآوری مشهد+تصاویر
دکتر غلامعلی حدادعادل در حاشیه بازدید از کارخانه نوآوری مشهد اظهار کرد: از مشاهده این مجموعه بسیار خوشحال شدم مخصوصا از این جهت که سازه یک کارخانه قدیمی به فضایی برای همفکری، ابتکار عمل و تبادل نظر شرکتهای نوآفرین و دانش بنیان برای حل مشکلات شهری تبدیل شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، وی افرود: این کارخانه در آغاز کار خود قرار دارد و امیدوارم بعد از چند سال این مکان به کانون پر جوش و خروش کار علمی برای حل مشکلات شهری مبدل شود و همه مردم شهر و مسافرانی که به این شهر مذهبی مراجعه میکنند، آثار آن را مشاهده کنند.
رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی بیان کرد: به شهرداری مشهد بابت این نگاه تبریک می گوییم. همچنین در این بازدید اظهار علاقه شد تا نامهای قسمت های مختلف این مجموعه همچون رصدخانه شهری فارسی باشد و بنده پیشنهاد کردم تا احتیاجات خود را در فهرستی به ما منتقل کنند تا همکاران ما در فرهنگستان بررسی کنند.
https://haddadadel.ir/news/1205-22-2021
تمامی حقوق برای وبگاه شخصی دکتر غلامعلی حداد عادل محفوظ است.
«هنر» زبان مشترک ملتهای با فرهنگ مشترک است
دکتر غلامعلی حداد عادل رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی در پیامی ویدئویی به همایش بین المللی خوشنویسی راه ابریشم با تقدیر از اینکه هنر خوشنویسی سبب شد هنرمندانی از کشورهای مختلف در شهر مقدس مشهد و در کنار حرم مطهر امام رضا(ع) گرد هم آیند، گفت: رابطه بین فرهنگ و هنر ملت ها رابطهای منطقی است و هرچه فرهنگ نزدیک تر باشد هنر ملت ها نیز نزدیک تر خواهد بود. درواقع ملاک نزدیکی ملت ها میتواند به شواهد نزدیکی آثار هنری اندازهگیری شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، وی ادامه داد: هنر زبان مشترک ملت های با فرهنگ مشترک است و نمایشگاه رقص قلم نشان میدهد با وجود تفاوت های ظاهری، اشتراک و همگونی فرهنگی بین این ملت ها وجود دارد. ضمن اینکه عنوان نمایشگاه نیز بسیار مناسب و شایسته انتخاب شده و خوشنویسی چیزی جز موزونی حرکت قلم نیست. این موزونی در فیلم و موسیقی و معماری به اشکال مختلف جلوه میدهد.
حداد عادل گفت: نسبت خوشنویسی خوب را با خط میتوان به نسبت آواز خوب با شعر تشبیه کرد که سبب اثر بیشتر مطالب و مفهوم میشود. چراکه سخن سخنوران با خوشنویسی دلنواز و شیرین شده و سبب نفوذ کلام در دل ها میشود.
گفتنی است نخستین نمایشگاه و همایش بین المللی خوشنویسی راه ابریشم با عنوان «رقص قلم» به همت کمیسیون ملی یونسکو- ایران، با شرکت مهمانان داخلی و خارجی از دوم بهمن ماه آغاز و به مدت سه روز در ۶ بخش برگزار میشود.
https://haddadadel.ir/news/1157-21-2021
تمامی حقوق برای وبگاه شخصی دکتر غلامعلی حداد عادل محفوظ است.
بنیه مذهبی رشته روانشناسی نسبتاً بیشتر از سایر رشتهها است
جلسه ۱۹۱ شورای تحول و ارتقای علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست دکتر غلامعلی حداد عادل به صورت حضوری و مجازی در محل دبیرخانه این شورا برگزار شد.
به گزارش مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دستور این جلسه بررسی “سرفصل دوره دکتری رشته روانشناسی بالینی” بود که پس از ارائه نظرات اعضا، دکتر حداد عادل با توجه به مسائل مطرح شده گفت: وزارت علوم تاکید دارد به دلیل کم شدن هزینه باید طول دوره آموزشی کاهش یابد، لذا مشکلی که در حیطه آموزش عالی وجود دارد نسخه واحد پیچیدن برای همه رشتهها و اصرار بر اجرای آن است، که این مسئله در برخی مواقع این چنینی، باعث ایجاد مشکل میشود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد داد: با توجه به اینکه متخصصین امر داشتن دوره کارورزی در رشته روانشناسی بالینی در مقطع دکتری را ضروری دانستند، بنابراین نمیتواند طول دوره این رشته با سایر رشتهها برابر باشد به این سبب، افزایش طول دوره در این رشته لازم است.
رئیس شورای تحول و ارتقای علوم انسانی اضافه کرد: باید نظر کارگروه روانشناسی شورای تحول، به وزارت علوم منعکس شود و در شورای عالی گسترش و برنامه ریزی آموزش عالی با حضور نمایندگان کارگروه روانشناسی، این موضوع بررسی گردد و لازم است انعطافی در خصوص این رشته در وزارت علوم صورت گیرد.
پس از ارائه این گزارش و مباحث مطرح شده توسط دکتر حداد عادل و اعضای جلسه، کلیات سرفصل آموزشی و برنامه درسی رشته روانشناسی بالینی در مقطع دکتری به تصویب رسید.
در ادامه جلسه بررسی جزئیات این سرفصل آموزشی و برنامه درسی در دستور کار قرار گرفت و پس از اظهار نظر چند نفر از حاضرین در جلسه، دکتر حداد عادل طی سخنانی اظهار داشت: در این ۴۰ سالی که از دوران انقلاب اسلامی میگذرد، رشته روانشناسی ارتباط بسیار خوبی با حوزه داشته است، حتی در سالهایی که شورای تحول کار خود را شروع نکرده بود این رشته با حوزه علمیه در تعامل بودند و در حال حاضر نیز بنیه مذهبی این رشته، نسبتا بیشتر از سایر رشتهها است و منابع خوبی نیز در این حوزه وجود دارد.
همچنین دکتر حداد عادل بر تالیف کتب برنامههای مصوب شورای تحول و ارتقای علوم انسانی تاکید کرد.
در پایان این جلسه پس از اظهار نظر اعضا و جمع بندی دکتر حداد عادل، جزئیات سرفصل درسی و برنامه آموزشی رشته روانشناسی بالینی در مقطع دکتری تصویب شد. همچنین مقرر شد کارگروه روانشناسی در خصوص افزایش تعداد واحدهای درسی و همچنین افزایش طول دوره تحصیلی این رشته به دلیل وجود دوره کارورزی، مکاتباتی را با شورای گسترش و برنامهریزی آموزش عالی داشته باشد تا در قالب یک طرح الحاقی، تمام مسائل در آنجا بررسی و مجوز لازم گرفته شود.
https://haddadadel.ir/news/1160-20-2021
تمامی حقوق برای وبگاه شخصی دکتر غلامعلی حداد عادل محفوظ است.
نمایشگاه کتاب، نمایشگاه زبان و ادبیات فارسی نیز هست
دکتر غلامعلی حدادعادل «رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی» در نشست تخصصی نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران با اشاره به اینکه فارسی، زبان دوم عالم اسلام است و به برکت انقلاب معرف حرفهای تازهای نیز هست اظهار کرد: نوع آثاری که در نمایشگاه کتاب عرضه میشود به زبان فارسی است و در این نمایشگاه است که مترجمان و نویسندگان آثار خود را عرضه میکنند؛ در واقع هر نمایشگاهی که برگزار میشود فرصتی است برای زبان و ادب فارسی.
نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، جشنی ملی
به گزارش روابطعمومی خانه کتاب و ادبیات ایران؛ حدادعادل در ابتدای این گفتوگو در خصوص نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران گفت: هرسال چندین بار برای دیدن جدیدترین تالیفها و ترجمهها به این نمایشگاه سرمیزدم، اما امسال به سبب شیوع بیماری کرونا نمایشگاه کتاب برگزار نشد؛ دلم برای آن فضای فرهنگی تنگ شده است.
او نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران را یکی از دلخوشیهای اهل مطالعه دانست و اظهار کرد: علاقهمندان به کتاب یکسال صبر میکردند تا نمایشگاه کتاب برگزار شود. بهواقع یک تفرجگاه فرهنگی برای همه مردم ایران بود و مکرر دیده بودیم که معلمان به همراه دانشآموزان و استادان در کنار دانشجویان خود از سایر استانها برای حضور در این نمایشگاه که یک جشن ملی بود به تهران میآمدند.
وی در ادامه بیان کرد: همچنین در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، استادان زبان فارسی با تنوع فرهنگی از خارج از کشور دعوت شده و همه با وضع کتاب و زبان و ادبیات فارسی آشنا میشدند. به نوعی میتوان گفت این نمایشگاه، جشن ۱۰ روزه فرهنگی بود. جای نمایشگاه کتاب تهران که یکی از دلخوشیهای ما بود، خالی است و امیدوارم پس از برطرف شدن کرونا این فضای دوستداشتنی دوباره تکرار شود.
او همچنین عنوان کرد: به قول علما، حال که آب نیست، باید تیمم بدل از نمایشگاه کنیم؛ بهواقع برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب میتواند این امر را تا حدی جبران کند. کرونا صدمات زیادی وارد کرده است، اما این که بلاجبار فضای مجازی را وارد زندگی کرد یکی از برکات آن محسوب میشود.
کرونا عامل ورود به سپهر سایبری
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی با اشاره بهاین که گویی کرونا دنیای دیگری را متولد کرده است اظهار کرد: این بیماری امکانات را رشد داده، دستها و ذهنها را فعال کرده تا عادتهای گذشته را کنار بگذارند و وارد سپهر سایبری و فضای مجازی شوند. به نظر من نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران میتواند بهصورت حضوری برگزار شده و نمایشگاه مجازی در کنار آن اجرا شود و این دو مکمل یکدیگر باشند.
او همچنین عنوان کرد: نمایشگاه کتاب، نمایشگاه زبان و ادبیات فارسی نیز هست، چون نوع آثاری که عرضه میشود به زبان فارسی است و این امر قدرت زبان فارسی را آشکار میکند؛ در این نمایشگاه است که مترجمان و نویسندگان آثار خود را عرضه میکنند. هر نمایشگاهی که برگزار میشود فرصتی است برای زبان و ادب فارسی.
وی افزود: بعد دیگر نمایشگاه، جنبه اقتصادی آن است، ما در سالهای اخیر متوجه شدیم که صنعت نشر در خطر است. این امر از چند طریق پیدا شد، اول اینکه در فضای مجازی بسیاری از آثار ناشران که برای آنها سرمایهگذاری کردند بدون اجازه بارگذاری میشود و فروش ناشران کم شده و متضرر میشوند.
بدون ناشر رابطه مولف با خواننده قطع میشود
حدادعادل ضمن مطرح کردن اینکه در حال حاضر تعداد کسانی که به خرید و مطالعه کتاب علاقه دارند آنقدر زیاد نیست که صنعت نشر دوام پیدا کند بیان کرد: مسئولان در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خارج از فضای نمایشگاهی باید به واقعیتهای تلخ این حوزه توجه کنند؛ باید این را بدانیم که اگر ناشر از بین برود و رونق نداشته باشند رابطه مولف با خواننده قطع خواهد شد.
او در خصوص ترجمه از زبان فارسی به زبانهای دیگر گفت: ترجمه زینسو، لوازمی دارد و مقولهای مهم است. اولا ترجمه خوب، از زبان بیگانه به زبان مادری است؛ یعنی مترجمان موفق کسانی هستند که از زبان دیگری که به آن تسلط دارند به زبان مادریشان ترجمه میکنند.
وی افزود: به ندرت اتفاق میافتد کسی از زبان مادری به زبان دیگر ترجمه کند و بتواند با مترجمان نوع اول رقابت کند. بنابراین برای این که ترجمه زینسو رواج پیدا کند باید به آموزش زبان فارسی به دیگران اهتمام داشته باشیم. در بنیاد سعدی راهبردی این چنینی داریم و امیدواریم در مراحل پیشرفته آموزش زبان فارسی به خارجیها به مرحلهای برسیم که آنها را با فوت و فن ترجمه از زبان فارسی به زبان دیگر آشنا کنیم.
فارسی، زبان دوم عالم اسلام است
رئیس بنیاد سعدی با اشاره به رشته آزفا، برای روش آموزش فارسی به غیرفارسیزبانان، تاکید کرد: همچنین باید در دانشگاهها به عنوان یک رشته بینرشتهای، بین ادبیات فارسی و زبانهای خارجی، در دورههای ارشد، گرایشهای ترجمه شکل بگیرد تا عدهای درس ترجمه از زبان غیر به زبان مادری یا بالعکس بخوانند. مسائل مدیریتی نیز در این میان مطرح است؛ البته وقتی کتابی را از زبان فارسی به زبان دیگر ترجمه کنیم باید بازار آن را نیز در نظر بگیریم.
او در ادامه بیان کرد: ما مدیر انتشاراتی که بتواند در ایران کتاب منتشر کرده و بفروشد بسیار داریم، اما ایرانیهایی که هنرشان این باشد که اثری از زبان فارسی را به انگلیسی، فرانسه، آلمانی، عربی، اردو و غیره ترجمه کنند و در کشورهای دیگر به فروش برسانند و در اختیار مردم قرار دهند اندک هستند؛ این راه طی نشده است و باید آن را ساخت.
غلامعلی حداد عادل در پایان گفت: فارسی، زبان دوم عالم اسلام است و این زبان به برکت انقلاب معرف حرفهای تازهای نیز هست. در جهان برخی علاقهمندند آثاری از ادبیات کهن، ادبیات معاصر و تحولی که با انقلاب اسلامی ایران ایجاد شده را بخوانند و در آن خصوص آگاه شوند؛ اینها از طریق ترجمه میتواند صورت گیرد.
https://haddadadel.ir/news/1154-20-2021
تمامی حقوق برای وبگاه شخصی دکتر غلامعلی حداد عادل محفوظ است.
وظیفۀ ذاتی فرهنگستان، نگاهبانی و تقویت زبان در ساحتهای گوناگون است
اولین جلسۀ شورای علمی گروه آموزش زبان و ادبیات فارسی فرهنگستان زبان و ادب فارسی در سال جاری، روز چهارشنبه بیست و چهارم دیماه ۱۳۹۹ تشکیل شد.
در این جلسه دکتر غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی با اشاره به وظیفۀ ذاتی فرهنگستان که نگاهبانی از زبان و تقویت آن در ساحتهای گوناگون است، وظیفۀ گروه آموزش را فعالیت برای بهبود وضعیت آموزش زبان و ادبیات فارسی در کشور دانست.
وی با اشاره به عوامل دخیل در بهبود آموزش به موضوعاتی اشاره کرد که میتوانند مورد توجه شورای علمی گروه قرار گیرند؛ موضوعاتی چون: رسمالخط، ویرایش متناسب با زبان و فهم کودک بر پایۀ زبان معیار امروز، جایگزینی معادلهای فارسی در کتابهای درسی، توجه به سهم زبان و ادبیات در کتابهای درسی، وضعیت املا و انشا در مدارس، و جایگاه آموزش دستور زبان.

https://haddadadel.ir/news/1166-16-2021
تمامی حقوق برای وبگاه شخصی دکتر غلامعلی حداد عادل محفوظ است.
هیچ تضمینی برای پیروزی در انتخابات ۱۴۰۰ نیست/ وحدت، شرط موفقیت
رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در همایش روسا و دبیران استانهای این شورا، با تاکید بر اینکه همه امکانات خودمان را باید به صحنه بیاوریم و این اشتباه است که خیال کنیم چون در انتخابات مجلس پیروز شدیم حتما در ریاست جمهوری هم پیروز میشویم، گفت: این احساس اگر در ما به وجود بیاید، شکست قطعی است و کسی به کسی هیچ تضمینی نداده که نتیجه انتخابات ۱۴۰۰ چه خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، غلامعلی حداد عادل با بیان اینکه با گذشت ۴۲ سال از انقلاب اسلامی برای دشمنان این مسلم شده که این انقلاب از جنس جابجایی های قدرت متعارف دنیا نیست، گفت: انقلاب یک جوشش و نور دیگری است و با دلهای مردم سر و کار دارد و حقیقتی را بیان میکند که در محدوده مرزها متوقف نمی ماند و این واقعیت نظام سلطه جهانی را بشدت نگران کرده است.
وی با بیان اینکه دشمنان آرایش جدیدی برای مقابله با انقلاب داده اند، بیان داشت: امروز نقشه و برنامه این است که تکیه و تاکید بر محاصره اقتصادی باشد و جنگ اقتصادی تحت عنوان تحریم البته به بهانههایی چون هستهای است.
حدادعادل با اشاره به اینکه آمریکا با دستیاری اسراییل و همکاری اروپا و با به خدمت گرفتن حکومتهای وابسته مثل سعودی برای ضربه یه این نظام الهی متحد شدهاند، تصریح کرد: با راهبرد فشار اقتصادی و از هم گسیختگی نظام معیشتی مردم و….. حساب همه هزینه ها را برای انقلاب فرستادند و به پای انقلاب گذاشتند.
وی افزود: هدفشان این است که مردم را از پشتیبانی از انقلاب دور کنند و آن وقت که مردم در صحنه نباشند دیگر به عملیات نظامی گسترده هم نیازی نیست.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بابیان اینکه امروز پدیده بی سابقه ای در جهان و عرصه اجتماعی به نام فناوری ارتباطات و اطلاعات به ظهور رسیده است، گفت: در دهه ۶۰ هر وقت انتخابات داشتیم رادیوهای بیگانه میگفتند در انتخابات شرکت نکنید ولی در دهه ۹۰ برای خبرگان لیست می دهند و برای مجلس و ریاست جمهوری فهرست می دهند و با فضای مجازی در خانه ها حضور دارند و راست و دروغ را مخلوط می کنند.
حداد عادل با بیان اینکه در عرصه داخلی و بین المللی از نعمت بزرگ رهبری برخورداریم که ادامه دهنده راه امام با شجاعت و شهامت و صداقت و بصیرت است، اظهار داشت: این بزرگترین نعمت ماست و باید شکر آن را بجا بیاوریم و شکر نعمت این است که با این رهبر همراهی کنیم.
وی تاکید کرد: باید خدا را شکرکنیم که قوه قضاییه و مقننه در مسیر انقلاب هستند و قوه قضاییه پرانگیزه و مصمم در مبارزه با فساد است و مجلسی پدید آمده که با جدیت به دنبال حل مشکلات مردم است و رهبری آن را مجلس انقلابی می نامند.
حدادعادل ضمن تاکید بر اینکه همه ما امیدواریم که قوه مجریه ای پدید بیاید که راه درست و مردمی دو قوه قضاییه و مقننه را ادامه دهد، گفت: اگر دولت با مجلس و قوه قضاییه در حل مشکلات مردم و تحقق سیاستهای نظام هماهنگ نباشد تلاش های مجلس عقیم و ابتر میماند. باید کاری کنیم که قوه مجریه که امور کشور و اجرا بدست اوست در تراز انقلاب باشد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه در این ۷-۸سال یک باور در جامعه بوجود آمده که قوه مجریه در اداره کشور مشکل دارد، گفت: کم کاری و بی تدبیری و ناهماهنگی درونی دولت را همه میبینند و وقتی این گفت و گوهای اقتصادی تلویزیون را می بینم از مردم خجالت میکشم چون یک روز بحث گوشت و یکی روز فولاد و و روز دیگر بحث بورس است و روی هرچه دست میگذاریم، میبینیم که هم کمکاری و هم بدکاری و هم ناهماهنگی است.
وی در عین حال تاکید کرد: قطعا مقداری از این مشکلات نتیجه تورم، تحریم و نبود تبادلات بانکی هست ولی همه مشکلات مربوط به این نیست.
حداد عادل با بیان اینکه عبارت «علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد» در این دولت تبدیل به «علاج واقعه بعد از وقوع خواهد کرد» شده است، گفت: ما برای پیروز شدن تهمت نمیزنیم ولی مثالهای بیتدبیری و نگاه های سیاسی نسبت به مسائل بین المللی از یکی دوتا گذشته است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه وظیفه ما این است که خودمان را برای انقلاب، ایران و اسلام بخواهیم نه ایران و اسلام و انقلاب را برای خودمان اظهار داشت: وظیفه ما وحدت و بصیرت و مدیریت و سازماندهی است.
وی افزود: امروز ایران همانطور که به یک شبکه نیرومند دفاعی و امنیتی احتیاج دارد و الحمدالله نیروهای نظامی و امنیتی ما مجهز هستند، احتیاج به یک سازمان دهی سیاسی برای حضور آگاهانه مردم در عرصه سیاست داریم که یکی از آنها انتخابات است و این را بدانیم که همه مسائل سیاسی انتخاب نیست.
حداد عادل تاکید کرد: این اشتباه است که بخوابیم و دو ماه قبل از انتخابات بیدار شویم و پلاکاردها را در بیاوریم، نصب کنیم و بگوییم میخواهیم حزب بزنیم و کار سیاسی بکنیم. این نمیشود. باید تشکل مستمر داشته باشیم و در طول سال کار کنیم.
وی با بیان اینکه دشمنان میخواستند مردم گرسنگی بکشند تا در خیابانها شورش کنند گفت: ملت ایران این کار را نکرد و البته خود مردم به یکدیگر و نظامشان کمک کردند. به این ملت بزرگوار باید آگاهی داد و واقعیت ها را برایشان تجزیه و تحلیل کرد و آن وقت بر سر دوراهی ها یک سازماندهی سیاسی قوی مردم را از بلاتکلیفی نجات دهد.
وی با اشاره به نقش بانوان در انقلاب اسلامی تصریح کرد: آیا ما یکتشکل مناسب خانمها داریم که با آنها مرتبط باشد و این نیروی عظیم را در صحنه موثر کند و پای انقلاب بیاورد؟
حدادعادل با بیان اینکه در انتخابات سال ۹۴ وحدت انجام شد و هرچند که از تهران وارد انتخابات مجلس نشدیم ولی مجلس دهم را هم از دست ندادیم، خاطرنشان کرد: در سال ۹۶ تجربه جبهه مردمی نیروهای انقلاب را از جبهه متحد اصولگرایان در انتخابات ۹۴ در آوردیم و همان تجربه را با درس گرفتن از ضعف ها تبدیل به شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی کردیم و مجلسی پدید آمد که انقلابی هست و نیروهای جوان بسیار خوبی در آن حضور دارند و سعی کردیم یک قدم فرمایش رهبر انقلاب را در جوانگرایی محقق کنیم.
حداد عادل با اشاره به اینکه درآستانه انتخابات ریاست جمهوری و شوراها هستیم و اولین شرط وحدت است، گفت: وحدت شرط هر نوع موفقیت در سازماندهی سیاسی است. برای انتخابات ۱۴۰۰ هر عدهای اسمی را عنوان میکنند و همه هم می خواهند وحدت ایجاد کنند.
وی با تاکید بر اینکه همه امکانات خودمان را باید به صحنه بیاوریم و این اشتباه است که خیال کنیم چون در انتخابات مجلس پیروز شدیم حتما در ریاست جمهوری هم پیروز میشویم اظهار داشت: این احساس اگر در ما به وجود بیاید، شکست قطعی است و کسی به کسی هیچ تضمینی نداده که نتیجه انتخابات ۱۴۰۰چهخواهد شد.
وی با بیان اینکه معلوم نیست در ماههای بهمن و اسفند و فروردین و اردیبهشت و خرداد چه اتفاقهایی بیفتد و پیوست تبلیغاتی دشمن با افکار عمومی چه بکند، خاطرنشان کرد: مسلما نظام سلطه راضی نیست که ما در انتخابات ۱۴۰۰دولتی از جنس مجلس داشته باشیم و حتما آنها برای اینکه این نتیجه به دست نیاید برنامه اقتصادی و سیاسی دارند و با افکار عمومی بازی میکنند.
حدادعادل با بیان این که در دهه ۶۰ از لحاظ انتخابات داخلی بود اما الان یک ضلع خارجی به آن اضافه شده که یک اهرم اقتصادی در دستش است اظهار داشت: مثلاً قبل از یک انتخابات به بهانه برجام پشت سرهم هیئتهای اروپایی برای سرمایهگذاری به کشور میآمدند و بعد از انتخابات هیچ خبری از آنها نشد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر اینکه بعید نیست که مقداری ارز آزاد کنند یا قولش را بدهند یا با معادلات پولی و مالی بازی کنند و قیمت ارز و سکه پایین بیاید و مردم به یک سمت و سوی بروند خاطرنشان کرد: باید احزاب و تشکل ها و جامعهروحانیت مبارز و جامعه مدرسین و سایر روحانیون به میدان بیایند و همه آورده خود را به حساب انقلاب بریزند و این بت پرستی است که بگوییم باید به حساب من و تشکل من باشد بلکه باید در انقلاب و اسلام فانی شویم.
حدادعادل با بیان اینکه ما مفید میدانیم که انتخابات آینده ذیل عنوان شورای ائتلاف مدیریت شود، گفت: این را از باب این نمیگویم که مسئولیتی در شورای انقلاب دارم نیست بلکه میگویم یک عنوان یک امتحان داده و مقداری جا فتاده است.
وی ضمن تاکید بر اینکه به حضور تمام نیروهای انقلاب و مخصوصا جایگاه کلیدی و مهم روحانیت در انقلاب و هرکار سیاسی معتقدیم، اظهار داشت: بزرگترین خطری که ممکن است انقلاب را تهدید کند فاصله گرفتن روحانیت از انقلاب و سیاست است و ما جدایی روحانیت از سیاست را تجسم عینی سکولاریسم میدانیم و این را دشمن میخواهد.
حدادعادل با بیان اینکه سعی ما این بوده که عطر خوش جوانگرایی را در مجلس احساس کنیم و این کار شده است، گفت: از پیشکسوتان خواهش میکنم که برخی تند و تیزیهای جوانان را تحمل کنند و از جوانان هم خواهش میکنم که دوگانه تازه ای تحت عنوان پیر و جوان ایجاد نکنند و جوانها هم در درون خودشان و هم با بزرگترها متحد شوند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ضمن تاکید بر اینکه پیروزی فقط با سازماندهی و مدیریت نیست و باید ببینیم با چه گفتمانی وارد عرصه انتخابات میشویم، گفت: احساس میکنیم که رقیب ما میخواهد دوگانه ای تحت عنوان مذاکره و جنگ خلق کند و این تله ای هست که نباید در آن بیفتیم.
وی با اشاره به اینکه رهبری میفرماید شرط ما برای مذاکره برداشتن همه تحریمهاست، اظهار داشت : عده ای می گویند اگر طرف مقابل به برجام برگردد ما هم برمیگردیم و این در حالیست که ما الان در برجام هستیم و تصور عده ای از پیروزی شان در این است که دوران ترامپ را به دوران اوباما برگردانیم و اینکه اینطور وانمود کنیم که آمریکا بد نیست و ترامپ بد بود یک مغالطه بزرگ است.
حدادعادل افزود: مگر قبل تر اینکه ترامپ روی کار بیاید در دوران اوباما رییس بانک مرکزی نگفت که بهره ما در برجام تقریبا صفر بود؟ بایدن هم معاون اوباما بود و اگر بیاید همان تقریبا صفر می شود و اینکه رهبری میگویند بازگشت ما به برجام شاید یه ضررمان باشد برپایه همین واقعیت هاست.
وی با بیان اینکه الان سیاست کشور مقاومت فعال است، تصریح کرد: ما میگوییم شما به تعهدات تان در برجام عمل نکردید و دلیلی ندارد ما عمل کنیم و غنی سازی ۲۰درصد را شروع میکنیم.
https://haddadadel.ir/news/1151-14-2021
تمامی حقوق برای وبگاه شخصی دکتر غلامعلی حداد عادل محفوظ است.